Vastgoed

styling

Doormiddel van verkoopstyling kunt u het verkoopproces van uw woning bevorderen. Een optimale woningpresentatie zorgt voor een snelle verkoop tegen de hoogst haalbare prijs. Wilt u zich onderscheiden van de massa te koop staande woningen en een betere onderhandelingspositie creëren? Wij zorgen ervoor dat met een minimaal budget, u het maximale uit uw woning kunt halen.

Vastgoedstyling

Een woning die gestyled is verkoopt 2 x sneller. Zo beschik je ook sneller over je geld om een nieuwe woning te kopen en vooral een pluspunt, geen dubbele maandlasten meer.

Het beste is om uw huis te stylen voordat het in de markt komt. Staat het al te koop? Ook geen probleem, het is nooit te laat om een vastgoedstyling te doen. Wij vragen (eventueel samen in overleg met de makelaar) het huis een beperkte tijd uit de verkoop te nemen zodat we de woning professioneel verkoopsklaar kunnen maken om het daarna opnieuw te koop aan te bieden met nieuwe foto’s van de gerestylde woning.

Gratis adviesgesprek

Staat uw huis al een tijdje te koop of wilt u uw huis verkopen?

Wij maken van uw thuis weer een huis met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs!

Hands-on!

Geen advieslijstjes of tips die je zelf moet opschrijven en uitvoeren. Nee, wij werken met de hands-on methode van House of KIKI. We gaan schuiven met uw eigen meubels en voegen daar nog eventueel nog accessoires aan toe. 


Born2Style is gespecialiseerd in het restylen van woning met als doel een zo breed mogelijk kijkerspubliek te trekken waardoor de woning sneller verkocht wordt. Met uw eigen meubels en bijpassende accessoires verander ik uw thuis in een huis. Een huis waar de nieuwe bewoner zich ‘thuis’ voelt. Dit doen we voor elk type woning en met elk budget. 

Bekijk hieronder enkele voor- en na foto's.


Interesse? 

Slaapkamer in Esch  - Voor 

Slaapkamer in Esch - Na

Slaapkamer in Maastricht - Voor

Slaapkamer in Maastricht - Na

Keuken in Maastricht - Voor

Keuken in Maastricht - Na

Woonkamer in Houten - Voor

Woonkamer in Houten - Na

Slaapkamer in Houten - Voor

Slaapkamer in Houten - Na

Eetkamer in Houten - Voor

Eetkamer - Na