Vastgoedstyling

Doormiddel van verkoopstyling kunt u het verkoopproces van uw woning bevorderen. Een optimale woningpresentatie zorgt voor een snelle verkoop tegen de hoogst haalbare prijs. Wilt u zich onderscheiden van de massa te koop staande woningen en een betere onderhandelingspositie creëren? Wij zorgen ervoor dat met een minimaal budget, u het maximale uit uw woning kunt halen.

Gratis adviesgesprek

Staat uw huis al een tijdje te koop of wilt u uw huis verkopen?

Wij maken van uw thuis weer een huis met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs!

Hands-on!

Geen advieslijstjes of tips die je zelf moet opschrijven en uitvoeren. Nee, wij werken met de hands-on methode van House of KIKI. We gaan schuiven met uw eigen meubels en voegen daar nog eventueel nog accessoires aan toe. 

Woningfotografie

Als we uw woning hebben gestyled, willen we natuurlijk ook mooie foto's om de woning optimaal te presenteren. Bij restyling krijgt u van ons de professionele foto's cadeau! 


Born2Style is gespecialiseerd in het restylen van woning met als doel een zo breed mogelijk kijkerspubliek te trekken waardoor de woning sneller verkocht wordt. Met uw eigen meubels en bijpassende accessoires verander ik uw thuis in een huis. Een huis waar de nieuwe bewoner zich ‘thuis’ voelt. Dit doen we voor elk type woning en met elk budget. 

Bekijk hieronder enkele voor- en na foto's.


Interesse? 

Slaapkamer in Esch  - Voor 

Slaapkamer in Esch - Na

Slaapkamer in Maastricht - Voor

Slaapkamer in Maastricht - Na

Keuken in Maastricht - Voor

Keuken in Maastricht - Na

Woonkamer in Houten - Voor

Woonkamer in Houten - Na